Trainingsvormen

Nederlands voor de gezondheidszorg biedt u diverse trainingen voor medisch personeel, afhankelijk van het aantal medewerkers, hun instapniveau, het te bereiken doel en de beschikbare tijd. Al onze trainingen zijn maatwerk, praktijkgericht en afgestemd op het instapniveau van de cursisten en de behoeften en wensen van de organisatie.

Wij bieden trainingen voor medisch personeel op ieder niveau. Van beginners die nog geen enkele kennis hebben van het Nederlands tot medewerkers die zich al goed in het Nederlands kunnen uitdrukken; wij stemmen onze leerprogramma’s af op uw specifieke wensen en behoeften.

Wij bieden alle trainingen tijdens kantooruren aan, maar desgewenst ook in de avonduren en in het weekeinde. U kunt deze taaltrainingen volgen op onze trainingslocatie in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Den Haag of op uw locatie in heel Nederland of in het buitenland.

Flexibele taaltrainingen

Flexibele taaltrainingen zijn geschikt voor medewerkers uit de gezondheidszorg die niet veel tijd ter beschikking hebben. Op met u af te spreken tijdstippen worden trainingen van twee à drie uur gegeven.
Meer informatie

Semi-intensieve taaltrainingen

Tijdens een semi-intensieve taaltraining volgt de cursisten een aantal hele trainingsdagen, die verspreid over een aantal weken worden gegeven. Deze vorm wordt aanbevolen voor cursisten voor wie de flexibele training te langzaam gaat en die in bepaalde periodes meer tijd voor hun taaltraining kunnen vrijmaken.
Meer informatie

Intensieve taaltrainingen

Bij de intensieve taaltraining hebben de deelnemers gedurende één of meerdere weken hele dagen les. Deze vorm is geschikt voor cursisten die snel hun kennis van het Nederlands op een hoger niveau moeten brengen en die gemotiveerd zijn om enige tijd (bijna) fulltime met de taal bezig te zijn.
Meer informatie

Taaltrainingen op afstand

Taaltrainingen op afstand zijn geschikt voor individuele cursisten of groepjes, die een training vanuit huis willen volgen, op verschillende locaties werken of regelmatig op reis zijn.
Meer informatie

Workshops Schriftelijke Communicatie

In een training of workshop Schriftelijke Communicatie kan specifiek gefocust worden op het geschreven werk van de cursist. Deze training is niet alleen bedoeld voor anderstaligen, maar ook voor moedertaalsprekers en is gericht op een resultaatgerichte en efficiënte schriftelijke communicatie met relaties, patiënten en collega’s.
Meer informatie