Taaltrainingen op afstand

Taaltrainingen op afstand zijn geschikt voor individuele cursisten of groepjes, die een training vanuit huis willen volgen, op verschillende locaties werken of regelmatig op zakenreis zijn. Op flexibele basis maken wij met u een planning voor trainingssessies van twee à drie uur. Het voordeel is dat de cursist de training kan inpassen in zijn agenda, onafhankelijk van de locatie waar hij zich tijdens de sessie bevindt.

Deze trainingssessies worden live op afstand verzorgd door uw taaltrainer. Hierbij maken wij gebruik van een interactieve online leeromgeving. U kunt deze online sessies ook combineren met trainingsbijeenkomsten op een van onze trainingslocaties of uw eigen locatie.

Al onze trainingen zijn geschikt voor medewerkers die regelmatig moeten communiceren in het Nederlands, bijvoorbeeld met patiënten en hun betrokkenen of in de samenwerking met collega’s op de werkvloer. Tijdens de training is Nederlands de voertaal voor zover het niveau van de cursisten dit toelaat.

Desgewenst regelen we voor u of uw medewerkers een verblijf in samenwerking met hotels van verschillende categorieën op loopafstand van onze locatie.

Deze cursus Nederlands voor de gezondheidszorg bieden wij zowel in de vorm van een individuele taalcursus als in de vorm van een groepstraining (twee of meer collega’s) aan.